Portal Proveïdor
Portal Proveidor Ajuntament de Vic
Ajuda

Ajuda

Aquest Portal de Serveis Telemàtics està desenvolupat basant-nos en la tecnologia Java, així com complint els requisits d'accessibilitat establerts per la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, per als llocs web d' Administracions Públiques.

Navegadors

Per a la seva correcta utilització haurà d'accedir a ell mitjançant:

  • Internet Explorer versió 8 o superior. Pot descarregar-se'l aquí.
  • Mozilla Firefox versió 3.0 o superior. Pot descarregar-li-ho aquí.

Per a una major seguretat i un major goig de la vostra experiència a la web, us recomanem que utilitzeu sempre les últimes versions dels navegadors ja que són més segures i més potents que les antigues.

Signatura Digital

Per poder realitzar signatures digitals és necessari que tingui instal·lat en el seu equip el JRE de Java almenys en la seva versió 7 (Build 1.7.0.51) o superior. Pot descarregar-ho en www.java.com

Certificats digitals admesos

Per a la realització d'alguns tràmits és necessària la utilització de certificats digitals, que aporten una més gran seguretat i fiabilitat als tràmits que mitjançant el mateix es poden realitzar. Els certificats que actualment admet aquest Portal de Serveis Telemàtics són:

És possible fer servir en aquest portal DNIe. Per als processos de signatura digital amb DNIe, recomanem l'ús de Firefox, doncs s'han detectat problemes amb Internet Explorer. Per a més informació sobre el DNI Electrònic visiti el seu lloc web: http://www.dnielectronico.es.

En la realització de tràmits on-line també és possible aportar certificats emesos per l'Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana. Per a l'obtenció d'aquest certificat pot trobar la informació necessària aquí.

Si disposa d'un certificat emès per l'Agència Catalana de Certificació CatCert del tipus CPISR o CPX, o les seves variants amb càrrec CPISRC o CPCX pot fer-los servir en aquest portal. Per obtenir més informació sobre aquests certificats, pot consultar la seva pàgina web: http://www.catcert.es.

En la realització de tràmits on-line també és possible aportar certificats emesos per AC CAMERFIRMA. Per a l'obtenció d'aquest certificat pot trobar la informació necessària aquí.


Programes addicionals

Encara que no es requereix cap software especial per a la majoria dels tràmits on-line que es poden realitzar des del Portal de Serveis Telemàtics, si necessités tenir instal·lat al seu ordinador el programa Adobe Reader, per poder visualitzar i imprimir alguns documents. Podrà descarregar-se'l gratuïtament aquí.